Deratizare Constanta

Deratizare este serviciul la care trebuie sa apelezi atunci cand ai probleme cu rozatoarele, fie ele soareci sau sobolani. Prin intermediul procesului de deratizare se urmareste stoparea raspandirii si inmultirii rozatoarelor, eliminarea factorilor care au dus la aparitia acestora in spatial infectat si mai apoi eliminarea totala a acestora.

Cel mai important aspect pe care chiar clientii il pot indeplinii ca prim pas in stoparea inmultirii rozatoarelor este acela de eliminarea a tuturor surselor de hrana si apa, care le sunt accesibile soarecilor si sobolanilor.

deratizare constanta soareci

Soarecii si sobolanii sunt unii dintre cei mai periculosi daunatori pe care ii intalnim frecvent, atat in mediul urban, cat si in cel rural. Cel mai mare pericol pe care acestia il reprezinta, consta in faptul ca pot transmite omului cu usurinta numeroase boli grave, fiind cunoscut faptul ca acestia sunt purtatori de astfel de bacterii periculoase. Pe langa acest aspect, soarecii si sobolanii pot aduce pagube materiale, deoarece acestia rod aproape tot ce prind atunci cand cauta hrana. Asadar, in cazul unei probleme cu soarecii sau sobolanii, nu ezita sa apelezi la serviciile noastre de deratizare din Constanta.

Ai nevoie de o lucrare de DERATIZARE, DEZINSECTIE sau DEZINFECTIE ?  Cere o evaluare gratuita!

Tipuri de deratizare pe care le realizam:

 • Deratizare profilactica sau de preventie, reprezinta procesul prin care sunt eliminati factorii care au dus la aparitia rozatoarelor, mai exact a surselor de hrana si apa. In general, spatial unde este depozitat gunoiul menajer este cel mai frecvent loc unde soarecii si sobolanii gasesc hrana.
 • Deratizarea terapeutica – acest tip de deratizare are ca scop eliminarea totala a soarecilor si sobolanilor. Printre cele mai comune metode de interventie intalnim deratizare prin raticide, care presupune introducerea unor momeli toxice in niste cutii speciale prin care rozatoarele pot patrunde si manca in siguranta.

De ce sa alegi serviciile noastre de deratizare din Constanta ?

 • Oferim tuturor clientilor nostri evaluare si inspectie GRATUITA, aspect esential care asigura succesul interventiilor de deratizare.
 • Societate noastra presteaza serviciile de deratizare in regim NON-STOP, astfel putem sa ne aliniem cerintelor tuturor potentialilor clienti.
 • Serviciile noastre sunt prestate in conformitate cu normele impuse de Ministerul Mediului si doar cu solutii care NU sunt periculoase pentru oameni/animale.
 • Oferim GARANTIE pentru toate serviciile pe care le prestam. Acesta garantie se face prin eliberarea unui proces verbal, in care includem toate caracteristicile procesului de deratizare si care poate sa fie prezentat in cazul unui control din partea autoritatilor (DSP, DSV, etc.)
 • Daca este necesar sa intervenim suplimentar fata de planul de deratizare realizat initial, atunci o vom face GRATUIT, pana la exterminarea totala a daunatorilor.

Compania noastra presteaza toate serviciile de deratizare, dezinsectie si dezinfectie in Constanta, cat in restul oraselor in care activam.
Pentru a afla mai multe detalii despre pretul unei lucrari de deratizare, va recomandam sa completati formularul de mai jos, pentru a va putea transmite o oferta corecta, conform situatiei dvs.


Contacteaza-ne!

  Tip Interventie:
  DeratizareDezinsectieDezinfectieInterventii in baza unui contract
  Call Now Button