Dezinfectie Constanta

dezinfectie constantaDezinfectia este procesul de eliminare completa a microbilor si a altor microorganisme patogene dintr-un anumit spatiu, atat din aer, cat si de pe obiecte. Mai exact, serviciul de dezinfectie urmareste decontaminarea prin eliminarea tuturor agentilor patogeni, pana la o anumita limita la care nu mai exista niciun risc de producere a unei infectii.

In acest moment critic in care se afla societatea la nivel mondial, DDD Nord, urmareste constant problema si evolutia pandemiei Coronavirus (Covid-19) si va pune la dispozitie o gama variata de tratamente impotriva Covid-19. Toate aceste tratamente de dezinfectie Covid-19 sunt realizate impreuna cu o aparatura specifica de ultima generatie si cu substante biocide avizate de autoritatile din domeniu. Astfel toate interventiile de dezinfectie pe care le realizam beneficiaza de GARANTIE 100%.

Ai nevoie de o lucrare de DERATIZARE, DEZINSECTIE sau DEZINFECTIE ?  Cere o evaluare gratuita!

Tipuri de dezinfectie:

 • Dezinfectia preventive sau profilactica – asa cum ii spune si denumirea, acest tip de dezinfectie este una preventiva, care are ca scop preintampinarea aparitiei unor focare si mentinerea unui mediu sanatos.
 • Dezinfectia terapeutica sau de combatere – acest tip de dezinfectie urmareste combaterea bolilor infectioase si a microbilor, dar si distrugerea germenilor din focare de infectie.
 • Dezinfectia terminala sau radicala – acest serviciu de dezinfectie este specifica spatiilor acolo unde s-a instalat un risc crescut de infectare sau de producere a unei infectii si urmareste eliminarea imediata a tuturor agentilor patogeni.

De ce sa alegi DDD Nord si serviciile noastre de dezinfectie Constanta:

 • Oferim consiliere si evaluare GRATUITA – de cele mai multe ori situatiile pot fi extrem de grave si atunci problemele trebuie abordate intr-un mod profesional
 • Ne adresam atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice sau institutiilor publice
 • Oferim doar servicii de dezinfectie AUTORIZATE de catre institutiile abilitate
 • Avem program NON-STOP de interventii pentru a putea solutiona in timp util orice problema.
 • Utilizam doar echipamente de ultima generatie si substante biocide avizate, astfel incat sanatatea oamenilor si a animalelor sa nu fie pusa in pericol.
 • Pe toata perioada contractuala oferim GARANTIE pentru toate lucrarile pe care le executam, precum si un proces verbal in care sunt detaliate serviciile prestate, care poate fi oferit drept dovada in cazul unui control din partea DSV sau DSP.

Pentru a obtine o oferta personalizata va rugam sa completati formular de contact sau sa vizitati pagina specifica pentru preturi dezinfectie.


Contacteaza-ne!

  Tip Interventie:
  DeratizareDezinsectieDezinfectieInterventii in baza unui contract
  Call Now Button