Dezinsectie Constanta

Dezinsectia este serviciul prin care se urmareste eliminarea insectelor daunatoare si a parazitilor dintr-un anumit spatiu. Procesul de dezinsectie presupune utilizarea unor insecticide specifice, dar si a unor echipamente speciale prin care se dozeaza substantele.

Executarea serviciilor de dezinsectie dureaza in general intre 15 si 30 de minute, in functie de dimensiunea spatiului vizat. Dupa orice interventie pe care o realizam este necesara o perioada in care spatial trebuie eliberat, intre 1 si maxim 6 ore, in functie de tratamentul de dezinsectie executat. In acest sens, compania noastra, DDD Nord, realizeaza aceste servicii de dezinsectie Constanta in regim NON-STOP.

dezinsectie constanta

De cele mai multe ori, o singura lucrare de dezinsectie nu este suficienta. In general, interventia de dezinsectie trebuie repetata dupa perioada de eclozare de aproximativ 14-21 de zile, deoarece ouale depuse de insecte si paraziti nu pot fi distruse de insecticide.

Ai nevoie de o lucrare de DERATIZARE, DEZINSECTIE sau DEZINFECTIE ?  Cere o evaluare gratuita!

Tipuri de dezinsectie:

 • Dezinsectie profilactica sau de preventie – acest tip de dezinsectie are ca scop impiedicarea aparitiei si a inmultirii insectelor si a germenilor patogeni. Acest tip de dezinsectie ar trebui sa fie contractat constanta de catre orice persoana.
 • Dezinsectie terapeutica sau curativa – scopul acestei lucrari de dezinsectie este unul clar de eliminare totala a insectelor si a parazitilor dintr-un spatiu infestat.

In ceea ce priveste metoda de dezinsectie, cea mai utilizata metoda este cea de pulverizare a insecticidelor cu diverse echipamente specifice spatiului infestat. Aceste echipamente imprastie substanta intr-un strat subtire si uniform. Este forate important sa fie nu utilizata o cantitate excesiva de insecticid, deoarece daunatorii se adapteaza rapid si isi pot manifesta o oarecare imunitate.

De ce sa alegi serviciile noastre de dezinsectie Constanta ?

 • Oferim evaluare si inspectie GRATUITA – in cadrul acestei etape este identificat gradul de infestare, tipurile de daunatori, tipul de spatiu, etc.
 • Executam servicii de dezinsectie in regim NON-STOP. Acesta este un aspect important deoarece, de cele mai multe ori, spatial tratat trebuie eliberat pentru cateva ore.
 • Lucrarile de dezinsectie sunt realizate doar cu insecticide si solutii care NU afecteaza oamenii/animalele si care sunt avizate de autoritatile din domeniu.
 • Oferim GARANTIE pentru serviciile de dezinsectie pe care le prestam. Vei primi un proces verbal in care este descris detaliat procesul de dezinsectie. Acest proces verbal poate fi oferit ca dovada de executie in cadrul unui control din parte DSP sau DSV.
 • Intervenim GRATUIT in cazul in care problemele dvs nu sunt rezolvate conform planului de dezinsectie stabilit si agreat initial.

Pentru a obtine o oferta personalizata va rugam sa completati formular de contact sau sa vizitati pagina specifica de tarife unde puteti vedea lista de preturi dezinsectie gandaci de bucatarie si preturi dezinsectie plosnite.


Contacteaza-ne!

  Tip Interventie:
  DeratizareDezinsectieDezinfectieInterventii in baza unui contract
  Call Now Button